اموزش تهیه حلوای آرد گندم و آرد برنج ماه رمضون یا مناسبت ها
حلوای آرد گندم و آرد برنج
کلا حلوا درست کردن تمرین و دقت میخواد تا بشه اون حلوای مامان بزرگا!
مواد لازم:
آرد گندم 400 گرم
آرد برنج 100 گرم
روغن مایع نصف لیوان
کره 100 گرم
شکر 500 گرم
آب + گلاب 2 لیوان
هل 2 قاشق چایخوری
زعفران
شکر و آب رو میذاریم روی حرارت متوسط و وقتی شکر حل شد هل و زعفران و گلاب رو میریزیم و میذاریم کنار تا خنک بشه! وقتی شربت حلوا خنک باشه و بعد به آرد داغ اضافه بشه نتیجه خیلی بهتره!
کره و روغن مایع رو میذاریم روی حرارت تا کره آب بشه، آرد گندم الک شده رو اضافه میکنیم و با حرارت متوسط شروع میکنیم به هم زدن، نباید حرارت رو زیاد کنیم که سریع سرخ بشه چون مزه ی بدی میگیره شاید نیم ساعت تا چهل دقیقه طول بکشه! وقتی آرد بوی خوبی میگیره و رنگ آرد قهوه ای روشن میشه آرد برنج رو اضافه میکنیم و 5 دقیقه هم با اون هم میزنیم و تفت میدیم!
بعد از روی حرارت بر میداریم و شربت رو اضافه میکنیم فقط باید دستکش پارچه ای آشپزخونه رو بپوشین که وقتی سریع هم میزنین دستتون نسوزه! سریع هم میزنیم تا گلوله نشه و یکدست بشه!
تقریبا یکم شله و شبیه کاچی شده اما روی حرارت ملایم آروم هم بزنین تا خودش رو بگیره نذارین خیلی هم خشک باشه و کمی که چسبندگیش به قاشق چوبی کم شد از روی حرارت بردارین و توی ظرف بکشین و با انواع خلال و مغزها تزیین کنین!
من خیلی حلوا دوست دارم اما وقتی خودم میپزم دیگه نمیتونم بخورم!
امیدوارم لذت ببرین!
منبع:
http://tosterr.persianblog.ir/tag/%D8%AF%D8%B3%D8%B1_%D9%87%D8%A7