اموزش پخت سوپ پیازچه با اب مرغ

[RB:Post_Tags_Title]

[RB:Post_Content]

اموزش پخت سوپ پیازچه با اب مرغ

اموزش پخت سوپ پیازچه با اب مرغ

طرز تهیه سوپ پیازچه

1394/01/10
آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع سوپ
آب مرغ 1لیوان
پیازچه 200 گرم
قارچ 150گرم
هویج 2عدد
جو (پرک) 1ونیم پیمانه
شیر 1لیوان
خامه 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سوپ، انواع سوپ، آموزش پخت سوپ، آموزش درست کردن سوپ

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,سوپ سریع,سوپ پیازچه,سوپ خوشمزه,پیازچه,سوپ


سوپ پیازچه بسیار خوشمزه و راحت است .مواد این سوپ بسیار در دسترس هستند و در تمام فصول یافت میشوند.

طرز تهیه:


ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه که شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش کنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا کرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه کنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.


نکات:


1)در صورت تمایل میتوانید هر یک از مواد را جدا گانه در کره تفت داده و بعد به غذا اضافه کنید.
2)اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده کنید و یا شیر را به جای آن جایگزین کنید.
نوش جان

انواع سوپ - sooran.com

برچسب ها :
طرز تهیه
.
آموزش
.
روش تهیه
.
سوپ سریع
.
سوپ پیازچه
.
سوپ خوشمزه
.
پیازچه
.
سوپ
.
نویسنده : | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری ,
برچسب ها: , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : ساعت:
تعداد بازديد : 511

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

موضوعات

امکانات جانبی

مجله زیبایی