اموزش تهیه ماهی شکم پر با گشنیز و جعفری ریز شده وسیر و زنجبیل

[RB:Post_Tags_Title]

[RB:Post_Content]

اموزش تهیه ماهی شکم پر با گشنیز و جعفری ریز شده وسیر و زنجبیل

اموزش تهیه ماهی شکم پر با گشنیز و جعفری ریز شده وسیر و زنجبیل

روغن زیتون: نصف پیمانه
زنجبیل تازه کوبیده: یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل و ادویه ماهی: به مقدار لازم
سیر رنده شده: 5 حبه
گشنیز و جعفری ریزشده: یک پیمانه.

طرز تهیه: گشنیز و جعفری ریز شده را با سیر و زنجبیل کوبیده شده مخلوط کنید. سپس 2 عدد از پیازها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. آب 2 عدد لیمو را همراه پودر لیموعمانی و نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید.

مواد که آماده شد، شکم ماهی‌ها را که قبلا تمیز کرده و شسته‌اید باز کرده و از مواد پر کنید. سپس 2 عدد لیموی باقیمانده را از وسط برش داده و روی مواد داخل شکم ماهی بگذارید.

حالا ظرف مخصوص فر را چرب کرده، ماهی‌ها را در ظرف بگذارید و روی آن روغن زیتون بریزید. اگر از مواد میانی چیزی مانده بود روی سطح ماهی‌ها بریزید و روی سطح آن را بپوشانید.

سپس یک عدد پیاز و گوجه‌فرنگی را درشت حلقه کنید و روی سطح ماهی‌ها و کنار آن در ظرف بچینید. می‌توانید روی پیازها و گوجه‌فرنگی کمی روغن زیتون بریزید.

ظرف را به مدت 45 دقیقه تا یک‌ساعت با حرارت ابتدا به مدت نیم‌ساعت 250 درجه سانتی‌گراد و سپس با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد در فر بگذارید تا ماهی‌ها خوب برشته شوند.


 


انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه - seemorgh.com


نویسنده : | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری ,
برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : ساعت:
تعداد بازديد : 498

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

موضوعات

امکانات جانبی

مجله زیبایی