اموزش تهیه خورشت مرغ و بامیه ریز و غیر لزج

اموزش تهیه خورشت مرغ و بامیه ریز و غیر لزج,بهتر است از خرد کردن بامیه‌ها هم پرهیز شود.,بامیه‌های درشت مواد لزجی از خود ترشح می‌کنند,آشپزی ایرانی,اشپزی ایرانی,دستور آشپزی ایرانی,انواع آشپزی ایرانی,آشپزی مدرن ایرانی,آشپزی سنتی ایرانی,آشپزی آسان ایرانی,دستور آشپزی غذاهای ایرانی,دستور اشپزی ایرانی,آشپزی ساده ایرانی,آشپزی روز ایرانی,آشپزی غذاهای ایرانی,اشپزی ایرانی اصیل,انواع اشپزی ایرانی,کتاب آشپزی ایرانی,دستور اشپزی غذاهای ایرانی,اشپزی غذاهای ایرانی,
اموزش تهیه خورشت مرغ و بامیه ریز و غیر لزجخورش مرغ و بامیه 1394/01/06آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیهجدیدترین اخبار, سلامت, ورزش, فرهنگی, قیمت روز طلا و ارزروغن را در ظرف مورد نظر ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید. سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه کرده و ادویه مخلوط، نمک و فلفل را به آن زده و خورش مرغ و بامیه مواد لازم: پیاز ریز شده: 2 عددمرغ: 8 قطعهآب: 8 لیوانعصاره مرغ: 2 عددبامیه: نیم کیلورب‌گوجه فرنگی:3 قاشق غذاخوریادویه مخلوط: یک قاشق‌ غذاخوریآبلیمو:…