خورشت خلال‌ کرمانشاهی را چگونه با زرشک قرمز خوشمزه تر درست کنیم ؟

اموزش تهیه خورشت خلال‌ کرمانشاهی با زرشک سیاه و گوشت گوسفندی,غذای مجلسی و سنتی کردستان,غذای مجلسی و مهمونی کرمانشاه,خورش‌ خلال‌ کرمانشاهی,آشپزی ایرانی,اشپزی ایرانی,دستور آشپزی ایرانی,انواع آشپزی ایرانی,آشپزی مدرن ایرانی,آشپزی سنتی ایرانی,آشپزی آسان ایرانی,دستور آشپزی غذاهای ایرانی,دستور اشپزی ایرانی,آشپزی ساده ایرانی,آشپزی روز ایرانی,آشپزی غذاهای ایرانی,اشپزی ایرانی اصیل,انواع اشپزی ایرانی,کتاب آشپزی ایرانی,دستور اشپزی غذاهای ایرانی,
اموزش تهیه خورشت خلال‌ کرمانشاهی با زرشک سیاه و گوشت گوسفندی   خورش‌ خلال‌ کرمانشاهی 1394/01/06 آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه آشپزی,دستوز تهیه خورش,خورش خلال کرمانشاهی,غذای ایرانی پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید   مواد لازم: گوشت گوسفندی500 گرم خلال بادام250 گرم زرشک سیاه :2 قاشق غذاخوری پیاز3 عدد زعفران آبکرده 2 قاشق غذاخوری رب گوجه…