خورشت خلال‌ کرمانشاهی را چگونه با زرشک قرمز خوشمزه تر درست کنیم ؟

[RB:Post_Tags_Title]

[RB:Post_Content]

خورشت خلال‌ کرمانشاهی را چگونه با زرشک قرمز خوشمزه تر درست کنیم ؟

اموزش تهیه خورشت خلال‌ کرمانشاهی با زرشک سیاه و گوشت گوسفندی

 

خورش‌ خلال‌ کرمانشاهی

,آشپزی,دستوز تهیه خورش,خورش خلال کرمانشاهی,انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه

آشپزی,دستوز تهیه خورش,خورش خلال کرمانشاهی,غذای ایرانی


زرشک سیاه :2 قاشق غذاخوری
پیاز3 عدد
زعفران آبکرده 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک‌دوم قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
 
 
طرز تهیه:
پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد و به پیاز اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید. حالا روی مواد آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت نیم پز شود.
در این مرحله بادام‌ها را شسته و کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید. بعد رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید و همراه با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. بعد از گذشت مدتی زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.
 
 

انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه - seemorgh.com

برچسب ها :
آشپزی
.
دستوز تهیه خورش
.
خورش خلال کرمانشاهی
.
غذای ایرانی
.

 

نویسنده : | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری ,
برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : ساعت:
تعداد بازديد : 829

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

موضوعات

امکانات جانبی

مجله زیبایی