اموزش تهیه کته با ماهی سالمون و ته دیگ سیب زمینی

[RB:Post_Tags_Title]

[RB:Post_Content]

اموزش تهیه کته با ماهی سالمون و ته دیگ سیب زمینی

اموزش تهیه کته با ماهی سالمون و ته دیگ سیب زمینی



مواد لازم برای 4 نفر :


* ادویه مخلوط ( نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زنجبیل،زیره،تخم گشنیز و دارچین و ... سبزیجات خشک معطر )


طرز تهیه :
برنج را شسته و آب به مقدار لازم روی آن بریزید و نمک اضافه کنید و دو ساعت خیس خورده و در پلوپز بریزید و یا روی گاز گذاشته بعد از اینکه آب آن تبخیر شد . کف قابلمه را روغن ریخته و برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دورش را جمع کنید و روی حرارت ملایم دم بیندازید.

 

کته با ماهی سالمون,طرز تهیه کته در پلوپز


ماهی سالمون ارزش غذایی فراوانی دارد که با وجود چربی امگا 3 حیف است که در غذاهای ما جایگاهی نداشته باشد . بعضی از افراد طعم این ماهی را دوست ندارند . مزه این ماهی به نظر من شبیه ماهی تن است ولی با ادویه میتوان طعم کاملا متفاوتی به آن داد .چون این ماهی نیازی به روغن برای سرخ ندارد و هر چه ماهی بزرگتر باشد هنگام پخت مقدار بیشتری چربی پس میدهد میتوانید به راحتی اطراف ماهی را پس از شستن و گرفتن رطوبت گوشت ، به ادویه آغشته کنید و در ماهی تابه رژیمی گذاشته و با حرارت کم بپزید .با بالا رفتن درجه حرارت ،ماهی روغن انداخته و باروغن خودش حالت سرخ شدگی به خود میگیرد ولی سعی کنید حرارت بسیار کم باشد تا روغن دود نشود این روغن حاوی امگا 3 بوده و دارای ارزش غذایی فراوانی است مخصوصا برای شما خانمهای عزیز.


درباره : هنر آشپزی ,


ارسال در فرندفا اشتراک گذاری در بالاترین اشتراک گذاری در دنباله اشتراک گذاری در وی ویو اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در گوگل ریدر اشتراک گذاری در خوشمزه اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در فرندفید اشتراک گذاری در google buzz اشتراک گذاری در توییتر ایمیل کردن این مطلب

نویسنده : | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری ,
برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : ساعت:
تعداد بازديد : 541

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

موضوعات

امکانات جانبی

مجله زیبایی