سه شنبه 03 مهر 1397

*** به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید ***

آموزش رایگان رنگ مو و سفارش ترکیب شیک ترین رنگ موها

اموزش و فرمول رنگ مو ترکیبی صفحه اینستاگرام رنگ مو ترکیبی اموزش و فرمول رنگ مو ترکیبی صفحه اینستاگرام رنگ مو ترکیبی

loading...
قسمت کودکانه
اتاق آرزو
خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

پیوندهای روزانه
دیگرامکانات
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
اموزش و مواد لازم برای تهیه 8 نوع سوپ مرغ فرنگی و خارجی
  • تعداد بازدید : 96
  • اموزش و مواد لازم برای تهیه 8 نوع سوپ مرغ فرنگی و خارجی

    نوع سوپ مرغ بین‌المللی – طرز تهیه

    گردآوری توسط گروه آشپزی ممتازنیوز

    ممتاز نیوز به نقل از برترین ها : در این مطلب ۸ دستور پخت سوپ مرغ رابه شما آموزش داده ایم که هر کدام برای کشور خاصی در دنیا است.

    سوپ مرغ و جو

    •    تعداد: ۴ تا ۶ نفر

    8 نوع سوپ مرغ بین‌المللی سوپ,سوپ مرغ

    مواد لازم

    •    یک عدد پیاز سفید متوسط
    •    یک حبه سیر رنده شده
    •    یک ساقه کرفس
    •    ۲ عدد ران مرغ
    •    ۴ عدد هویج
    •    ۴ پیمانه آب
    •    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
    •    ۱٫۵ پیمانه جو پرک
    •    ۶ عدد گوجه فرنگی
    •    یک پیمانه لوبیا سبز
    •    دو پیمانه آب
    •    ۲ عدد برگ بو
    •    نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
    •    دو چوب دارچین
    •    یک قاشق چایخوری فلفل سفید
    •    ¾ پیمانه زیتون
    •    یک قاشق چایخوری زیره سبز
    •    یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
    •    دو قاشق چایخوری نمک

    روش تهیه

    ۱٫    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه گرم کنید.

    ۲٫    پیاز، سیر و کرفس را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. مدام آنها را هم بزنید.

    ۳٫    ران های مرغ را خرد و در قابلمه به مواد اضافه کنید تا طلایی شوند. هویج را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. ۴ پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید در حالت نیم‌جوش روی حرارت ملایم بماند تا مرغ ها پخته شوند. حدود یک ساعت کافی است.

    ۴٫    استخوان های مرغ را جدا کنید و همه گوشت ها را خرد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید.

    ۵٫    گوجه فرنگی ها را به ۸ قسمت تقسیم کنید. سر و ته لوبیاهای سبز را بگیرید و آن را به تکه های دو سانتی‌متری برش دهید. سپس آنها را داخل سوپ بریزید.

    ۶٫    جوهای را سه بار با آب سرد آبکش کنید تا آبی که از آن خارج می شود شفاف باشد. سپس آنها را داخل سوپ بریزید و دو پیمانه دیگر آب اضافه کنید.

    ۷٫    ادویه و زیتون ها را اضافه کنید. آنها را با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزید و سپس نمک را اضافه کنید.

    ۸٫    اگر دوست داشتید، می توانید قارچ هم به آن اضافه کنید.


    سوپ مرغ و نارگیل تایلندی

    •    تعداد: ۴ نفر

    8 نوع سوپ مرغ بین‌المللی سوپ,سوپ مرغ

    مواد لازم

    •    ۵۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
    •    ۲۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
    •    نصف یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
    •    نصف یک عدد پیاز خرد شده
    •    دو پیمانه قارچ خرد شده
    •    یک تا ۲ عدد فلفل چیلی خرد شده
    •    یک تکه کوچک گالنگال (ریشه گیاهی از خانواده زنجبیل)
    •    یک عدد لیموترش
    •    یک قاشق غذاخوری سس ماهی
    •    یک قاشق چایخوری شکر
    •    یک عدد پیازچه خرد شده
    •    یک قاشق چایخوری برگ گشنیز
    •    یک عدد برگ لیمو

    روش تهیه

    ۱٫    شیر نارگیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

    ۲٫    شعله را کم کنید و گالنگال، چیلی و برگ لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه به حالت نیم‌جوش روی شعله باشد.

    ۳٫    مرغ های پخته و خرد شده را اضافه کنید. سس ماهی، شکر و آب لیموترش را اضافه کنید. در این مرحله می توانید حرارت را زیاد کنید و در صورت تمایل کمی آب مرغ به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

    ۴٫    پیاز، گوجه فرنگی و قارچ ها را به سوپ اضافه کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.

    ۵٫    از روی حرارت بردارید. پیازچه و گشنیز را  اضافه کنید و هم بزنید.

    ۶٫    سپس آن را با برنج دم‌کشیده سرو کنید.


    سوپ مرغ و نودل مکزیکی

    •    تعداد: ۶ نفر

    8 نوع سوپ مرغ بین‌المللی سوپ,سوپ مرغ

    مواد لازم

    •    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    •    یک عدد پیاز سفید خرد شده
    •    نصف پیمانه کرفس خرد شده
    •    یک پیمانه هویج خرد شده
    •    ۶ حبه سیر رنده شده
    •    ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
    •    ۶ پیمانه آب مرغ
    •    ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی
    •    ۱٫۵ پیمانه نودل ورمیشل
    •    یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
    •    نصف قاشق چایخوری گشنیز
    •    یک قاشق چایخوری زیره سبز
    •    نصف قاشق چایخوری زردچوبه
    •    نصف قاشق چایخوری نمک
    •    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
    •    یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده
    •    آب دو عدد لیموترش

    روش تهیه

    ۱٫    در یک قابلمه روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شود. سپس هویج را اضافه کنید و تفت دهید.

    ۲٫    سیر و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید.

    ۳٫    گوجه فرنگی ها و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید، بجوشد. هنگامی که مرغ ها پختند، آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

    ۴٫    حرارت را کم کنید و ورمیشل و ادویه (نمک، فلفل، گشنیز، زردچوبه و زیره سبز) را به همراه آب دو عدد لیموترش اضافه کنید.

    ۵٫    ۵ دقیقه پس از پختن ورمیشل ها، حرارت را خاموش کنید.

    ۶٫    این سوپ را به همراه گشنیز تازه و قاچ های لیموترش سرو کنید.


    سوپ فو بوقلمون

    Pho نوعی سوپ نودل ویتنامی است.

    •    تعداد: دو نفر

    8 نوع سوپ مرغ بین‌المللی سوپ,سوپ مرغ

    مواد لازم

    ادویه سوپ:

    •    دو قاشق غذاخوری تخم گشنیز
    •    ۴ حبه سیر تازه
    •    ۴ عدد رازیانه ستاره ای
    •    یک چوب دارچین

    فو

    •    یک لیتر آب بوقلمون
    •    یک دسته پیازچه خرد شده
    •    یک عدد زنجبیل (۷٫۵ سانتی‌متر)
    •    یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای
    •    یک قاشق غذاخوری سس ماهی
    •    ۱ تا دو پیمانه کلم برگ خرد شده
    •    ۲۳۰ گرم سینه بوقلمون ریش‌ریش شده
    •    ۶۰ گرم نودل
    •    ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خردشده
    •    یک تا دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
    •    نصف یک عدد لیموترش
    •    سس چیلی برای طعم‌دار کردن

    روش تهیه

    ۱٫    برای بودادن ادویه، تابه چدنی را روی حرارت ملایم گرم کنید. تخم گشنیز، سیر، دارچین و رازیانه را اضافه کنید و حدود ۳ تا ۴۷ دقیقه تفت دهید. آنها را فورا داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید.

    ۲٫    در یک قابلمه بزرگ، مخلوط ادویه بوداده، آب بوقلمون، یک دسته پیازچه خرد شده، زنجبیل، یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای و سس ماهی را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشند.

    ۳٫    حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه نیم‌جوش باقی بماند.

    ۴٫    غذا را مزه کنید و در صورت نیاز، سس ماهی یا شکر اضافه کنید. مایه را آبکش کنید و مواد جامد را کنار بگذارید. آب تصفیه شده را دوباره در قابلمه بریزید. کلم را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا کلم ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

    ۵٫    در این مرحله گوشت بوقلمون را به همراه نودل ها اضافه کنید. اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت قل بزند تا نودل ها نرم شوند. سپس آنها را داخل کاسه بریزید.

    ۶٫    آب لیموترش تازه روی سوپ بچکانید و سرو کنید.


    سوپ مرغ پوسوله

    این سوپ مکزیکی و مخصوص کشور شیلی است.

    •    تعداد: ۸ نفر

    8 نوع سوپ مرغ بین‌المللی سوپ,سوپ مرغ

    مواد لازم

    •    ۹۰۰ گرم فلفل چیلی پوبلانو
    •    ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، پخته شده
    •    دو پیمانه ذرت پوست کنده خشک
    •    یک عدد پیاز متوسط خرد شده
    •    یک دسته آویشن تازه
    •    ۶ پیمانه آب مرغ
    •    نصف یک بوته کلم، خرد شده
    •    ۳ تا ۴ حبه سیر رنده شده
    •    یک عدد لیموترش
    •    نمک

    روش تهیه

    ۱٫    دانه های خشک ذرت را از یک شب یا چند ساعت قبل خیس کنید. آن را به همراه ۱۰ پیمانه آب و ۳ تا ۴ حبه سیر درسته و پوست کنده، حدود ۳ ساعت روی شعله متوسط بپزید تا کاملا نرم شوند.

    ۲٫    فلفل چیلی را روی گاز کبابی کنید. سپس آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. وقتی خنک شد، دانه و ساقه آن را خارج کنید.

    ۳٫    پیاز را با کمی روغن زیتون تفت دهید. سینه های مرغ را نیز یا سرخ یا کبابی کنید. سپس آنها را خرد کنید.

    ۴٫    در مخلوط کن، پیاز، سیر سرخ شده را به همراه یک‌سوم یا نیمی از ذرت های پخته شده، ۳ قاشق غذاخوری آویشن تازه، فلفل و ۴ پیمانه آب مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم و یک‌دست شوند.

    ۵٫    پوره به دست آمده را داخل قابلمه بریزید. بقیه ذرت، مرغ پخته شده و دو پیمانه آب مرغ را اضافه کنید.
    ۶٫    کلم رنده شده و برگ های آویشن را اضافه کنید. 

    ۷٫    برای سرو سوپ، آن را داخل کاسه بریزید و با مقداری کلم روی آن و برگ های تازه آویشن تزیین کنید.

    «استوپ» مرغ

    استوپ در لغت به معنای جام و قدح است.

    •    تعداد: ۴ تا ۶ نفر

    8 نوع سوپ مرغ بین‌المللی سوپ,سوپ مرغ

    مواد لازم

    •    ۹۱۰ گرم مرغ
    •    سه عدد هویج متوسط
    •    سه ساقه کرفس
    •    یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
    •    دو پیمانه آب مرغ
    •    نمک
    •    دو قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
    •    یک عدد لیموترش
    •    فلفل سیاه
    •    نان برای سرو

    روش تهیه

    ۱٫    پوست و چربی های مرغ را جدا کنید و آن را پس از شستن در قابلمه بزرگ بگذارید. یکی از هویج ها، کرفس و پیاز را به تکه های کوچک برش دهید و آنها را داخل قابلمه روی مرغ بریزید. آب مرغ را اضافه کنید و در صورت نیاز، آب بیشتری اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. نمک بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. سپس، حرارت را کم کنید تا مواد در حالت نیم‌جوش بپزند. در طول ۵ دقیقه اول، کف هایی که روی آب ایجاد می شود را بردارید. مرغ را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید کافی است.

    ۲٫    استخوان های مرغ را جدا کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید. سبزیجات را۴۵ دقیقه با حرارت کم بپزید تا کاملا نرم شوند. استخوان ها را خارج کنید و سپس سبزیجات را از آب خارج کنید. هویج، پیاز و کرفس ها را ریز خرد کنید.

    ۳٫    هویج و پیازرا دوباره داخل قابلمه بریزید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزند. کرفس را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بگذارید روی حرارت بماند. سپس شوید و آب لیموترش را اضافه کنید. در آخر نیز فلفل سیاه تازه بریزید.


    سوپ کوفته ماتسو

    •    تعداد: ۶ عدد

    8 نوع سوپ مرغ بین‌المللی سوپ,سوپ مرغ

    مواد لازم


    مرغ:

    •    یک عدد مرغ (حدود ۱۸۰۰ گرم)
    •    دو عدد پیاز بزرگ
    •    ۴ عدد زردک
    •    دو ساقه کرفس
    •    ۶ عدد هویج
    •    ۶ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
    •    ۶ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
    •    یک قاشق چایخوری نمک
    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

    کوفته ماتسو:

    •    ۴ عدد تخم‌مرغ درشت
    •    ۴ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
    •    ۴ قاشق غذاخوری آب مرغ
    •    یک پیمانه آرد ماتسو
    •    ¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
    •    نصف قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
    •    دو قاشق غذاخوری جعفری، شوید یا گشنیز تازه خرد شده
    •    یک قاشق چایخوری نمک
    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

    روش تهیه

    ۱٫    مرغ را درسته در قابلمه بزرگی بگذارید و به میزان کافی آب بریزید و بگذارید بپزد.

    ۲٫    پیاز، زردک، کرفس، هویج، جعفری، ۴ قاشق غذاخوری شوید، نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید. در قابلمه را نیمه باز بگذارید. شعله را کم کنید و بگذارید یک تا دوساعت به طور کامل پخته شود.

    ۳٫    آب مرغ را ۲ تا ۳ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا سفت و ژله ای شود. چربی هایی که روی مواد شکل گرفته اند را بر دارید تا برای کوفته استفاده کنید.

    ۴٫    در یک کاسه، تخم مرغ را خوب هم بزنید. سپس آرد ماتسو، آب مرغ، چربی ژله ای مرغ، جوزهندی، زنجبیل، جعفری، گشنیز یا شوید را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک و ۲ تا سه دانه فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

    ۵٫    برای شکل دادن و پختن کوفته های ماتسو، در یک قابلمه بزرگ، آب و نمک بریزید و بگذارید بجوشد. با دست های خیس، تکه ای از مایه را بردارید و قلقلی کنید. سپس آنها را داخل آب جوش بیندازید تا پخته شوند.

    ۶٫    در قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید تا حدود ۲۰ دقیقه پخته شوند.

    ۷٫    سوپ را داخل کاسه بکشید و از کوفته های ماتسو داخل آن قرار دهید.

    ۸٫    مرغ پخته شده را نیز برای مصارف دیگر کنار بگذارید.


    آوگولمونو – سوپ لیمویی یونانی

    •    تعداد: ۴ تا ۶ نفر

    8 نوع سوپ مرغ بین‌المللی سوپ,سوپ مرغ

    مواد لازم

    •    ۸ پیمانه آب مرغ
    •    ۱٫۵ قاشق چایخوری نمک
    •    نصف قاشق چایخوری فلفل سفید
    •    ۱٫۵ پیمانه ماکارونی دانه برنجی
    •    کمی شکر
    •    ۴ عدد تخم مرغ
    •    آب سه عدد لیموترش
    •    ¼ پیمانه شوید تازه
    •    ۴ تا ۶ قاچ نازک لیموترش

    روش تهیه

    ۱٫    برای تهیه سوپ، در یک قابلمه بزرگ آب مرغ را بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، نمک، فلفل و ماکارونی را اضافه کنید و ۸ دقیقه بپزیند. سپس آن را از روی حرارت بدارید. دو پیمانه از آب مرغ را کنار بگذارید.

    ۲٫    برای تهیه مخلوط تخم‌مرغ و لیمو، سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا پف کند. زرده تخم مرغ و آب لیموترش را اضافه کنید. دو پیمانه آب مرغ داغ را روی مخلوط لیمو و تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید.

    ۳٫    سوپ را دوباره روی حرارت قرار دهید. مخلوط تخم‌مرغ و لیمو را اضافه کنید و روی حرارت حدود دو دقیقه هم بزنید.

    ۴٫    برای سرو سوپ، آن را با فلفل سفید، شوید تازه و قاچ های لیمو تزیین کنید.


    خبرخوان های ممتاز
    باز نشر: سایت خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

    مطالب مرتبط
  • مطالبی که شما از آن ها خوشتان خواهد آمد...
  • آموزش دوخت پیراهن آستین چین دار و یقه چین دار حلزونی با الگو
    اموزش ساده دوخت پرده لبه ترکی برای افراد مبتدی-روش دوخت و اندازه گیری متراژ پرده
    اموزش ساخت شمع ژله ای با پارافین مایع و گلیسیرین و آب-ساخت شمع تزیینی در منزل
    اموزش ساخت بدلیجات حرفه ای در منزل با مهره بافی-ایده کار در منزل با ساخت گردنبند و گوشواره و دستبند
    اموزش درست کردن سی مدل کیف پول و کیف دستی و جامدادی با الگو -ساخت کیف پول و کیف دستی زنانه
    چهل مدل الگوی لباس زنانه تابستانی و زمستانی با عکس مدل-الگوی رایگان لباس زنانه
    چگونگی شستشوی صحیح بالش و تشک
    اموزش پخت غذای خوشمزه فرانسوی گراتن اسفناج
    اموزش تهیه رنگ های خوراکی در منزل
    تمام موارد استفاده از فویل الومینیم
    ایا غذا در مایکروویو سرطانی می شود؟
    اموزش تزیین فلفل قرمز به شکل گل برای تزیین غذا
    اموزش درست کردن گل با کرفس برای تزیین غذا
    اموزش درست کردن کیف لپ تاپ دخترانه در منزل
    اموزش تزیین کیک مدل هندوانه برای شب یلدا
    اموزش تهیه سیر ترشی 7 ساله با سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای در 40 روز
    اموزش تهیه ژله بی رنگ با ترکیب میوه
    اموزش تهیه دسر پاناکوتا با ژله
    اموزش تهیه دو نوع فرنی با آرد ذرت و ارد برنج
    مواد لازم و اموزش تیرامیسو ( Tiramisu with lady finger )
    اموزش درست کردن حلوای ساده نذری با نون میکا
    اموزش تهیه دسر کدو حلوایی لایه ایی ( Layered Pumpkin Dessert )
    اموزش تهیه پودینگ به
    اموزش تهیه کرم کارامل غیر اماده و خانگی
    اموزش تهیه دسر شکلاتی خوشمزه با پودر ژلاتین
    اموزش دسر ترایفل با خامه و بستنی
    دسر سبک کرم موزی برای بعد از غذای سنگین
    اموزش چیز کیک خانگی توت فرنگی (nobaked strawberry cheesecake )
    اموزش تهیه دسر ترکیبی با موز و شاه توت
    اموزش دسر ساده و خوشمزه تارت شکلات و گیلاس
    اموزش درست کردن شله زرد نذری
    اموزش تهیه ژله بستنی دو رنگ( Watermelon ice cream jelly )
    چگونگی درست کردن شربت حلوا با گلاب و زعفران
    اموزش تهیه توپک هویج با گردو و پودر نارگیل-دسر با هویج
    اموزش تهیه حلوای هویج نارنجی رنگ
    تمام روش های طبیعی از بین بردن جرم دندان
    اموزش تهیه دسر خوشمزه با انار برای شب یلدا
    اموزش تهیه ماست توت فرنگی در منزل
    اموزش تهیه کیک آپساید داون با سیب و دارچین apple upside down cake
    اموزش تهیه چیزکیک شکلاتی یخچالی با بیسکوییت و پنیر خامه ای
    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    آخرین مطالب
  • آخرین مطالبی که به تازگی در سایت منتشر شده اند...
  • مدل مانتو تابستانی رنگ سفید-مانتو شیک و خنک سفید رنگ تابستونی
    چه لباس هایی در سال 2018 و سال 97 از مد افتاده و نباید استفاده کرد؟
    مد جدید لباس راه راه و سرتاپا جین و رنگ های نئون و رنگ صورتی و پارچه ریش ریش در تابستان 97 و سال 2018
    عکس زیباترین مدل های ست مانتو شلوار مجلسی زنانه-ست کردن مانتو شلوار با کیف وکفش
    بیست مدل گل سر مجلسی عروس نامزدی مهمانی شیک 2018 ایده گل سر جدید پارچه ای نگین دار
    مدل ارایش مجلسی جدید 2018
    مدل ابروی عروس عکس اَبروی جدید عروس 2018
    آلبوم ارایش عروس ایرانی2018 بهار97 ازآرایشگران معروف تهران
    مدل جهیزیه عروس تهرانی با ست مبلمان و بوفه زیبا و شیک
    بهترین مدل مو کوتاه عروس شینیون عروس با موی کوتاه
    70 نکته مفید کاهش وزن
    لباس شب شیک 2018سال 97 مدل جدید زنانه دخترانه بلند
    مدل لباس عروس دنباله دار+بیست عکس
    روش صحیح استفاده از زردچوبه برای از بین بردن همیشگی موهای زائد
    عروس در مهمانی های پاگشا چه بپوشد بهتر است؟
    آموزش دوخت تاپ بچه گانه-چگونگی اندازه گیری و دوختن پیراهن و تاپ برای دختر بچه
    عکس سارافون شلواری و سر همی زنانه مدل جدید بیلر سوت تابستانی
    آموزش دوخت پیراهن آستین چین دار و یقه چین دار حلزونی با الگو
    ادرس و شماره تلفن و لیست آژانس های مسافرتی مجوز دار و معتبر تور خارجی و تور داخلی
    مدل مانتو های حریر خیلی شیک سفید و صورتی و مشکی و قرمز و زرد
    نشانه ها و علائم به هم خوردن هورمون ها سردرد خواب الودگی وخستگی و ضعف بدن
    تمرین مغز با نقاشی کشیدن و تاب بازی و یوگا-بهترین روش ها برای بهبود عملکرد مغز
    عکس عروسک قلاب بافی مدل عروسک بافتنی
    مدل الگو و عکس طراحی برای نقاشی ویترای-الگوی نقاشی روی شیشه
    مدل ژست عکس نوزاد و کودک با پدر و مادر-مدل ژست شیک عکس نوزادی
    مدل سارافون و مانتو شیک مجلسی 97
    عکس شینیون شیک و ساده عروس با گل سر و تل
    عکس برادر گلشیفته فراهانی و شباهت به خواهرش
    عکس خواهر مهناز افشار و شباهتش یه خواهرش
    اموزش ساده دوخت پرده لبه ترکی برای افراد مبتدی-روش دوخت و اندازه گیری متراژ پرده
    سی مدل ست دستمال و دستگیره و دم کنی پارچه ای و همرنگ برای جهیزیه عروس
    اموزش ساخت شمع ژله ای با پارافین مایع و گلیسیرین و آب-ساخت شمع تزیینی در منزل
    عکس نوشته جالب و باحال برای تولد خرداد ماهی ها-عکس پروفایل تولد خرداد ماهی ام
    مدل جوراب مجلسی زنانه-جوراب ساق بلند و ساق کوتاه توری
    شعر و ترانه طنز درباره دهه شصتی ها
    عکس همسر عمو پورنگ و ماجرای ازدواجش در اینستاگرام
    عکس های تولد سولماز حصاری بازیگر 36 ساله و بیوگرافی
    پوست جوشدار و اکنه دار را چگونه ارایش کنیم؟
    چگونه کم و طبیعی ارایش کنیم؟رازهای آرایش کم ولی زیبا
    تفاوت نگین الماس و برلیان روی انگشتر