برو بالا
موضوعات
لینکدونی
کدهای اختصاصی

چگونه بهترین لازانیا را بپزیم ؟ + رازهای سر آشپز
بازدید: 373 | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری,
توسط: مد20

رازهای پخت لازانیا و سس سفيد مخصوص لازانيا


طرز تهیه لازانيا و نکاتی برای پخت آن



علت خشک شدن لازانیا, نحوه پخت لازانیا


مواد لازم براي 6 نفر :

 نوار لازانيا  400 گرم
 سوسيس ريز خرد شده  200 گرم
ژامبون ريز خرد شده  100 گرم
 قارچ خلال شده  5-6 عدد متوسط
 فلفل دلمه اي ريز خرد شده  يك عدد كوچك
مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده روی هم 100 گرم
پياز ريز خرد شده يك عدد متوسط
گوجه فرنگي دو عدد ميكس شده
اورگانو ، فلفل سياه به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي به مقدار لازم
پنير پيتزاي رنده شده و ورقه اي به مقدار لازم
سس سفيد مخصوص يك استكان


طرز تهيه :
در ظرف نسبتا بزرگي تا دو سوم آب ميريزيم همراه با يك قاشق چايخوري نمك و مقداري روغن مايع ميگذاريم بجوشد .  بعد نوار هاي لازانيا را يكي يكي و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهيد  و  بعد از 8-10 دقيقه آب كش كنيد .

نكته : موقع آبكش كردن حتما كمي آب سرد روي آنها باز كنيد . تا حرارت داخل نوارهاي لازانيا باعث خمير شدن آن در زمان پخت نشود .

در ظرفي مقداري روغن بريزيد بعد به ترتيب اين مواد را اضافه كنيد :
پياز ريز خرد شده، 3-5 دقيقه بعد سوسيس ريز خرد شده بعد از 5 دقيقه مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده، بعد از اضافه كردن مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده به دليل خاصيت جذب سريع روغن توسط سويا، نياز داريد تا كمي روغن به تابه اضافه كنيد . بعد از تغيير رنگ كامل مواد قارچ را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كمي رنگش عوض شود ( زياد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه اي ريز خرد شده به مواد اضافه كنيد . 2-3 دقيقه بعد گوجه فرنگي هاي ميكس شده را به مواد بيفزايد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله ميتوانيد كمي  فلفل سياه و اورگانو نيز به مايع لازانيا اضافه كنيد . وقتي مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش كنيد و اجازه دهيد كمي سرد شوند .

كف و ديواره هاي يك ظرف ( ترجيحا ) پيركس را با مقدار خيلي كمي روغن چرب كنيد تا نوارهاي لازانيا در آخر پخت به راحتي از ظرف جدا شوند . بعد كف ظرف را يك لايه نوار لازانيا پچينيد و روي آن را يك لايه خيلي نازك سس گوجه فرنگي بريزيد و با مايع لازانيا كه اكنون كمي سرد شده است ، بپوشانيد ، بعد روي مواد را اورگانو بپاشيد ، يك لايه كامل پنير پيتزا رنده شده بريزيد ( طوري كه تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره يك لايه نوار لازانيا بچينيد و  همين مراحل را تكرار كنيد تا نوارتان تمام شود ! يا مايع لازانيا و يا فضاي ظرف !!

در آخر هم با سس سفيد مخصوص كل سطح لازانيا را كامل بپوشانيد و يك لايه پنير پيتزاي رنده شده بپاشيد و در آخر هم سطح ظرف را با پنير پيتزاي ورقه اي بپوشانيد .

* سس سفيد مخصوص لازانيا
مواد لازم براي اين مقدار :

آرد سفيد 1 قاشق غذا خوري سر پر
 كره  25 گرم
 نمك ، فلفل سياه  به مقدار لازم
 شير  يك ليوان


طرز تهيه :
ابتدا آرد را كمي تفت دهيد بدون روغن و كره و قبل از اينكه رنگش شروع به تيره شدن كند ، كره را به آن بيفزائيد و مدام هم بزنيد تا كره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتي كره آب شد و رنگ آرد كمي برگشت ، نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا يك دست شود .

در اين مرحله شير را آرام آرام به ظرف اضافه كنيد و تند تند هم بزنيد تا مواد ته نگيرند .
تا زماني مواد را روي حرارت نگه داريد كه مايع شما تبديل به يك سس غليظ شود .


دليل استفاده از اين سس در پخت لازانيا : جلوگيري از خشک شدن لازانيا هنگام گريل شدن ؛ و همچنين به دليل داشتن شير مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت ميشود .

ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( يا مایكرو فر )  است :
در صورت استفاده از فر ، نيم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت 220 درجه گرم كنيد بعد ظرف را در طبقه وسط به مدت نيم ساعت قرار دهيد .


در صورت استفاده از ماكروفر ، پايه بلند مخصوص گريل را وسط سيني گردان قرار دهيد و ظرف را روي آن بگذاريد ، بهتر است از برنامه پخت تركيبي + گريل استفاده كنيد . در اين صورت با قدرت 450 و زمان 20 دقيقه به نتيجه مطلوب ميرسيد .

نكته : اگر از اين دستور استفاده كرديد يا از دستور فر، در يك استكان كوچك تا نصف آب بريزيد و زير چهارپايه گريل بگذايد تا مانع از خشک شدن لازانيا شود .

اگر از دستور گريل خالي استفاده كرديد 30-40 دقيقه زمان لازم است ( بسته به نوع مایكروفر ) در اين روش از ترفند استكان آب استفاده نكنيد .

 


** منظور از ظرف نسبتا بزرگي : اندازه ظرف به حدي باشد كه نوار هاي لازانيا به راحتي و بدون نياز به شكستن در آن جاي بگيرند . تا نوار هاي سالم و بدون ترك خوردگي داشته باشيد .

نكته :
سعي كنيد مواد را يك دست خرد كنيد تا هنگام برش زدن لازانيا به مشكل بر نخوريد .

اين روش ، روش اصلي و در واقع طريقه پخت لازانيا است . شما ميتوانيد مواد اصلي را به دلخواه تغيير دهيد . مثلا ميتوانيد به جاي سوسيس و كالباس و گوشت چرخ كرده ، از كدو و بادمجان و سويا بدون گوشت چرخ كرده استفاده كنيد ( لازانياي سبزيجات )  يا هر چيز ديگري كه ميل داشتيد ...

راجع به سويا . براي دست يافتن به طعم بهتر سويا ، پيشنهاد ميكنم از دو ساعت قبل سويا را به جاي آب معمولي در شير خيس كنيد . اين عمل هم باعث از بين رفتن بوي ( به نظر بعضي ها ) بد سويا ميشود و هم طعم بهتري به سويا ميدهد ؛ و قبل از استفاده سويا را در آبكش بريزيد و اجازه دهيد كاملا خشک شود .

علت خشک شدن لازانیا, نحوه پخت لازانیا


لازانياي لقمه اي :
يك روش ديگر و ساده تر ( ساده تر هنگام خوردن البته ! ) براي تهيه لازانيا وجود دارد :

دو عدد نوار لازانيا را به صورت يك علامت + روي هم قرار دهيد . وسط اين + را كمي سس قرمز بريزيد و با مايع لازانيا پر كنيد و روي آن اورگانو و پنير و ... بپاشيد و يكي يكي نوار ها را ببنديد و در نهايت روي آن سس سفيد مخصوص را بريزيد و باقي مراحل كه مثل همان روش قبلي است . البته اگر به مزه پنير علاقه داريد يك ورق درسته پنير روي آن بگذاريد نتيجه بهتري خواهيد گرفت .  ميتوانيد از يك چوب خلال براي ثابت نگه داشتن نوار ها استفاده كنيد ( در صورت نياز )

 
قرار دادن يك لايه ضخيم پنير ورقه اي مانع از زيادي سرخ و خشک شدن لازانياي لقمه اي ميشود و در ضمن براي كساني كه به طعم پنير علاقه دارند يك لقمه بسيار لذيذ به شمار ميرود ...

منبع : matbakhchi.blogfa.com

لذت آشپزی با بیتوته


نظرات
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
مطالب مرتبط
آموزش تهیه قورمه سبزی خانگی و مجلسی با تمام رازها
آموزش بافت کیف پول بافتنی و جامدادی با قلاب بافی
روش های خانگی و طبیعی برای رطوبت سازی در هوای منزل
اموزش و الگوی دوخت انواع یقه پیراهن در خیاطی با عکس و توضیح-پنجاه مدل یقه لباس
آموزش بافت دو مدل دستکش بافتنی منگوله دار با قلاب و یا میل بافتنی
آموزش روکش کردن کوسن بدون دوخت و خیاطی با استفاده از گره زدن
آموزش دوخت پیراهن آستین چین دار و یقه چین دار حلزونی با الگو
اموزش ساده دوخت پرده لبه ترکی برای افراد مبتدی-روش دوخت و اندازه گیری متراژ پرده
اموزش ساخت شمع ژله ای با پارافین مایع و گلیسیرین و آب-ساخت شمع تزیینی در منزل
اموزش ساخت بدلیجات حرفه ای در منزل با مهره بافی-ایده کار در منزل با ساخت گردنبند و گوشواره و دستبند
اموزش درست کردن سی مدل کیف پول و کیف دستی و جامدادی با الگو -ساخت کیف پول و کیف دستی زنانه
چهل مدل الگوی لباس زنانه تابستانی و زمستانی با عکس مدل-الگوی رایگان لباس زنانه
چگونگی شستشوی صحیح بالش و تشک
اموزش پخت غذای خوشمزه فرانسوی گراتن اسفناج
اموزش تهیه رنگ های خوراکی در منزل
تمام موارد استفاده از فویل الومینیم
ایا پخت و گرم کردن غذا در ماکروفر سرطان زا است ؟
اموزش تزیین فلفل قرمز به شکل گل برای تزیین غذا
اموزش درست کردن گل با کرفس برای تزیین غذا
اموزش درست کردن کیف لپ تاپ دخترانه در منزل
اموزش تزیین کیک مدل هندوانه برای شب یلدا
اموزش تهیه سیر ترشی 7 ساله با سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای در 40 روز
اموزش تهیه ژله بی رنگ با ترکیب میوه
اموزش تهیه دسر پاناکوتا با ژله
اموزش تهیه دو نوع فرنی با آرد ذرت و ارد برنج
مواد لازم و اموزش تیرامیسو ( Tiramisu with lady finger )
اموزش درست کردن حلوای ساده نذری با نون میکا
اموزش تهیه دسر کدو حلوایی لایه ایی ( Layered Pumpkin Dessert )
اموزش تهیه پودینگ به
اموزش تهیه کرم کارامل غیر اماده و خانگی
اموزش تهیه دسر شکلاتی خوشمزه با پودر ژلاتین
اموزش دسر ترایفل با خامه و بستنی
دسر سبک کرم موزی برای بعد از غذای سنگین
اموزش چیز کیک خانگی توت فرنگی (nobaked strawberry cheesecake )
اموزش تهیه دسر ترکیبی با موز و شاه توت
اموزش دسر ساده و خوشمزه تارت شکلات و گیلاس
اموزش درست کردن شله زرد نذری
اموزش تهیه ژله بستنی دو رنگ( Watermelon ice cream jelly )
چگونگی درست کردن شربت حلوا با گلاب و زعفران
اموزش تهیه توپک هویج با گردو و پودر نارگیل-دسر با هویج
اموزش تهیه حلوای هویج نارنجی رنگ
تمام روش های طبیعی از بین بردن جرم دندان
اموزش تهیه دسر خوشمزه با انار برای شب یلدا
اموزش تهیه ماست توت فرنگی در منزل
اموزش تهیه کیک آپساید داون با سیب و دارچین apple upside down cake
اموزش تهیه چیزکیک شکلاتی یخچالی با بیسکوییت و پنیر خامه ای
اموزش تهیه و تزئین حلوای شیر برای ماه رمضان و مراسم
اموزش تزئین و تهیه فرنی با نان تست
اموزش تهیه دسر خوشمزه با البالو
اموزش تهیه دسر اسون با توت فرنگی ترایفل توت فرنگی ( Strawberry Trifle )
تازه ها
محبوبترین ها
تصادفی
درباره ما
در مد بیست زیبایی به اشتراک گذاشته می شود! سایت مد 20 با ارائه جدیدترین مدل های مو و لباس زنانه و مردانه،عروس،اموزش ارایش و گریم،دانلود فیلم ارایشی،لباس زنانه،اموزش طراحی ناخن،اموزش بستن و شینیون مو،فرمول رنگ مو و دکلره ،در خدمت تمام فارسی زبانان عزیز می باشد.در این سایت سعی ما بر این است تا مطالب اموزشی را به ساده ترین زبان در اختیار شما قرار دهیم.لطفا از تمام موضوعات سایت ما دیدن فرمایید.