اموزش پخت حورشت بادمجون با دونه انار

اموزش پخت حورشت بادمجون با دونه انار,بهترین سایت اشپزی ایرانی و خارجی و شیرینی پزی,اموزش پخت غذای ایرانی و خارجی,دستور واقعی پخت غذاها به همراه نکات,دستور پخت غذا به روش سراشپز با تجربه,دستور پخت انواع پلو خورش ایرانی,دستور پخت انواع غذای محلی و سنتی ایرانی,اموزش تهیه انواع دسر و شربت ایرانی و خارجی,اموزش پخت انواع غذای خارجی با ذائقه ایرانی,اموزش تهیه هزار نوع سوپ واش ایرانی وخارجی,اموزش تهیه غذای گوشتی مرغ ماهی گوسفند گاو,اموزش تهیه هزار نوع غذای گیاهی و سبزیجات ایرانی و خارجی,اموزش تهیه هزار نوع سس و چاشنی ایرانی و خارجی,
اموزش پخت حورشت بادمجون با دونه انارطرز تهیه بادمجان با دانه انار مجموعه: آموزش انواع غذاها مواد لازم : بادمجان 4 عدد متوسط شکر  دو قاشق غذاخوری انار ترش یک پیمانه  پیاز متوسط دو تا سه عدد روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازمآب 4/1 پیمانهگردو نگینی خرد شده نصف پیمانهطرز تهیه :ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی…