اموزش تهیه اش گوشت ران يا سردست بدون استخوان

اموزش تهیه اش گوشت ران يا سردست بدون استخوان,بهترین سایت اشپزی ایرانی و خارجی و شیرینی پزی,اموزش پخت غذای ایرانی و خارجی,دستور واقعی پخت غذاها به همراه نکات,دستور پخت غذا به روش سراشپز با تجربه,دستور پخت انواع پلو خورش ایرانی,دستور پخت انواع غذای محلی و سنتی ایرانی,اموزش تهیه انواع دسر و شربت ایرانی و خارجی,اموزش پخت انواع غذای خارجی با ذائقه ایرانی,اموزش تهیه هزار نوع سوپ واش ایرانی وخارجی,اموزش تهیه غذای گوشتی مرغ ماهی گوسفند گاو,اموزش تهیه هزار نوع غذای گیاهی و سبزیجات ایرانی و خارجی,اموزش تهیه هزار نوع سس و چاشنی ایرانی و خارجی,
اموزش تهیه اش گوشت ران يا سردست بدون استخوانطرز تهیه آش گوشت مجموعه: آموزش انواع غذاها مواد لازم براي شش نفر: سبزي (شامل؛ تره، جعفري، گشنيز، اسفناج) 5/1 كيلوحبوبات (نخود، لوبيا و عدس)  400 گرم پياز سرخ شده چهار قاشق سوپخوري نمك و فلفلبه مقدار لازم  زردچوبه (در صورت تمايل)يك قاشق مرباخوري گوشت ران يا سردست بدون استخوان700 گرمرشته آش400 گرمطرز تهيه :ابتدا حبوبات را تميز كرده و مي‌شوييم و مي‌گذاريم تا با گوشت و پياز سرخ شده، پخته شود، پس از اين‌كه گوشت و حبوبات تقريبا…
loading...