اموزش تهیه کوکوی بادمجون با طعم ریحان

اموزش تهیه کوکوی بادمجون با طعم ریحان,بهترین سایت اشپزی ایرانی و خارجی و شیرینی پزی,اموزش پخت غذای ایرانی و خارجی,دستور واقعی پخت غذاها به همراه نکات,دستور پخت غذا به روش سراشپز با تجربه,دستور پخت انواع پلو خورش ایرانی,دستور پخت انواع غذای محلی و سنتی ایرانی,اموزش تهیه انواع دسر و شربت ایرانی و خارجی,اموزش پخت انواع غذای خارجی با ذائقه ایرانی,اموزش تهیه هزار نوع سوپ واش ایرانی وخارجی,اموزش تهیه غذای گوشتی مرغ ماهی گوسفند گاو,اموزش تهیه هزار نوع غذای گیاهی و سبزیجات ایرانی و خارجی,اموزش تهیه هزار نوع سس و چاشنی ایرانی و خارجی,
اموزش تهیه کوکوی بادمجون با طعم ریحانطرز تهیه ی كوكوی بادمجان مجموعه: آموزش انواع غذاها مواد لازم : بادمجان 250 گرم بيكينگ‌ پودر 1/4 قاشق چايخوري شير نصف پيمانهروغن مايع دو قاشق سوپخوري آرد 1/4 پيمانهتخم‌ مرغيك عددريحان خردشدهيك قاشق سوپخوريطرز تهيه : بادمجان‌ها را با پوست خرد كرده، نمك پاشيده تا يك‌ساعت بماند بعد آنها را زير آب گرفته در دستمال ريخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آن‌گاه در روغن مايع بادمجان‌ها را تفت داده و بگذاريد سرد شود.…
loading...