اموزش تهیه سوپ ذرت خوشمزه با ژامبون

[RB:Post_Tags_Title]

[RB:Post_Content]

اموزش تهیه سوپ ذرت خوشمزه با ژامبون

اموزش تهیه سوپ ذرت خوشمزه با ژامبون

سوپ مرغ اسپایسی و ذرت

گردآوری توسط گروه آشپزی ممتازنیوز

•    تعداد: ۸ نفر
•    زمان تهیه و پخت: ۶۰ دقیقه

سوپ, مرغ, اسپایسی

مواد لازم

•    ۸ ورق ژامبون خرد شده
•    ۴۵۰ گرم سینه بدون استخوان مرغ، نگینی خرد شده
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    ۱٫۵ پیمانه فلفل شیرین قرمز، خرد شده

•    یک پیمانه پیاز خرد شده
•    ۱ تا ۲ عدد فلفل چیلی خرد شده
•    ۴ حبه سیر رنده شده
•    ۱/۳ پیمانه  آرد کامل
•    ۶ پیمانه آب مرغ کم نمک
•    دو عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
•    دو پیمانه ذرت شیرین
•    ۱٫۵ پیمانه خامه فرم گرفته
•    نصف قاشق چایخوری فلفل هندی

روش تهیه

۱٫ در یک قابلمه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.

۲٫ مرغ ها را به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مرغ ها پخته شوند. فلفل شیرین و پیاز  را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود. فلفل چیلی و سیر را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید. در این مرحله آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

۳٫ آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بدون در ۱۰ دقیقه در حالت نیم جوش باقی بماند. مرغ، ذرت، خامه و فلفل هندی را نیز اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید بپزد.

ارزش غذایی

•    کالری: ۳۹۶
•    چربی: ۲۳ گرم
•    کلسترول: ۱۰۵ میلی‌گرم
•    کربوهیدرات: ۲۶ گرم
•    فیبر: ۳ گرم
•    سدیم: ۸۲۶ میلی‌گرم
•    پتاسیم: ۶۲۶ میلی‌گرم
•    کلسیم: ۵۰ میلی‌گرم
•    آهن: ۲ میلی‌گرم


خبرخوان های ممتاز
باز نشر: سایت خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نویسنده : | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری ,
برچسب ها: , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : ساعت:
تعداد بازديد : 563

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

موضوعات

امکانات جانبی

مجله زیبایی