اموزش تهیه اش محلی قم به نام ماشاب

[RB:Post_Tags_Title]

[RB:Post_Content]

اموزش تهیه اش محلی قم به نام ماشاب

اموزش تهیه اش محلی قم به نام ماشاب



طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)



طرز تهیه ماشاب , نحوه پخت ماشاب


مواد اولیه:

ماش   يك و نيم پيمانه
 لوبيا چشم‌بلبلي و برنج و گندم  از هر کدام نصف پيمانه
سيب‌زميني نگيني خردشده  يك عدد
 كدو حلوايي نگيني خردشده يك پيمانه
 عدس  يك پيمانه
گوشت ران يا گردن گوسفند با قلم پخته و ريش شده 200 گرم
پياز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
آب گوشت ، كشك و نعنا به ميزان لازم


طرز تهيه:
ابتدا قابلمه‌اي را از آب پر كرده، ماش، لوبيا چشم‌بلبلي، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پياز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه كنيد.
كدو حلوايي و بعد در اواسط پخت سيب‌زميني،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملايم بگذاريد جا بيفتد (پوست ماش‌ها به روي آش بيايد نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نيمي از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف ديگر را براي تزئين آش همراه با پياز داغ و كشك و نعنا استفاده كنيد.

منبع : sooran.com



لذت آشپزی با بیتوته

  • سالاد نان و دانه های سویا
  • سس ها چاشنی های محبوب غذاها
  • سس کچاپ
  • طرز تهیه جوجه ترش و شیرین
  • طرز تهیه خورش بامیه
  • طرز تهیه خورش فسنجان


نویسنده : | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری ,
برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : ساعت:
تعداد بازديد : 640

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

موضوعات

امکانات جانبی

مجله زیبایی