اموزش تهیه کباب کنجد و گوشت

[RB:Post_Tags_Title]

[RB:Post_Content]

اموزش تهیه کباب کنجد و گوشت

اموزش تهیه کباب کنجد و گوشت



کباب گوشت و کنجد



طرز تهیه کباب گوشت و کنجد,نحوه پخت کباب برگ


مواد لازم کباب گوشت و کنجد :

 کنجد خام  ۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم)
سویاسس  ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر)
 شکر  ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
 سرکه یا آب لیموترش  ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
 روغن زیتون ۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر)
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر (کوبیده) ۲ حبه (۱۰ گرم)
فیله گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
کلم سفید و قرمز(خردشده) ۴۰۰ گرم
پیازچه(خردشده) ۶ عدد (۴۸ گرم)
تربچه(خردشده) ۴ عدد (۲۰ گرم)


روش تهیه کباب گوشت و کنجد:


کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.

جایگزین کباب گوشت و کنجد:

به جای فیلـه گـوساله از راسته گوسفند نیز می توانید استفاده کنید و به جای باربیکو هم می توانید از ماهی تابه چدنی استفاده کنید.

منبع : asemoni.com



لذت آشپزی با بیتوته

  • سالاد نان و دانه های سویا
  • سس ها چاشنی های محبوب غذاها
  • سس کچاپ
  • طرز تهیه جوجه ترش و شیرین
  • طرز تهیه خورش بامیه
  • طرز تهیه خورش فسنجان
نویسنده : | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری ,
برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : ساعت:
تعداد بازديد : 465

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

موضوعات

امکانات جانبی

مجله زیبایی