رازهای سر اشپز در پخت غذا

رازهای سر اشپز در پخت غذا,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش اشپزی,سایت آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی آموزش,آموزش آشپزی تصویری,آموزش آشپزی با تصویر,آموزش آشپزی آسان,آموزش آشپزی با مرغ,بهترین سایت آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ساده,کلاس آموزش آشپزی,آموزش اشپزی ایرانی,آموزش آشپزی افغانی,آموزش آشپزی ایرانی رایگان,آشپزی آموزش,آموزش آشپزی رایگان,اموزش اشپزی,بهترین سایت های آموزش آشپزی,
رازهای سر اشپز در پخت غذا نكات مهم وسفارشهای سرآشپزدرآشپزي مجموعه: نکات مهم آشپزی         اگر گوشت شما خيلی سفت و تازه است     روی همه قسمت های آن جوش شیرین بمالید ، بگذارید چند ساعت بماند ، سپس قبل از پختن به طور همیشگی بشویید .   وقتی می خواهید گوشت را با زدن چکش یا کارد نرم کنید ، روی آن آرد بپاشید ، این کار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد کرد .   اگر هنگام پختن گوشت سفید ، مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید ، زودتر خواهد پخت.     جلوگيري…