اموزش تهیه کیک گلابی در منزل

اموزش تهیه کیک گلابی در منزل

اموزش تهیه کیک گلابی در منزل

وب‌سایت آوای سلامتی: کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به همراه خامه به عنوان یک دسر مطبوع میل نمایید. این کیک با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبد.

مواد لازم:


کیک گلابی و زنجبیل

طرز تهیه:

1. کف یک قالب کیک گود به قطر 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.

2. با یک همزن برقی, 175 گرم از کره را با شکر, آرد, زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.

3. با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.

4. برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.

5. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.

6. در صورت تمایل, کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.
نویسنده : | موضوع: اموزش اشپزی و خانه داری ,
برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
تاریخ انتشار : ساعت:
تعداد بازديد : 730

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

موضوعات

امکانات جانبی

مجله زیبایی