روش های تغذیه و عملی برای روشن و سفید و شفاف شدن پوست تیره
چگونه به روشن شدن پوست تیره مان کمک کنیم
هیچ چیزی نمی تواند به اندازه پوستی روشن و سلامت، شما را جوان و شاداب نشان دهد. به همان اندازه، پوست تیره نیز شما را پیر و خسته نشان می دهد. یکی از علل پوست تیره و مرده، رژیم غذایی نامناسب است که ویتامین ها، مواد معدنی و یا اسیدهای چرب مناسب در آن وجود ندارد. از دیگر عوامل این موضوع می توان به اصلاح پوست، آب و هوای سرد یا خشک اشاره کرد. در این چگونه چند گام برای محافظت از پوست و روشن شدن پوست تیره خواهید دید.
چگونه
روش های تغذیه و عملی برای روشن و سفید و شفاف شدن پوست تیره
چگونه به روشن شدن پوست تیره مان کمک کنیم
هیچ چیزی نمی تواند به اندازه پوستی روشن و سلامت، شما را جوان و شاداب نشان دهد. به همان اندازه، پوست تیره نیز شما را پیر و خسته نشان می دهد. یکی از علل پوست تیره و مرده، رژیم غذایی نامناسب است که ویتامین ها، مواد معدنی و یا اسیدهای چرب مناسب در آن وجود ندارد. از دیگر عوامل این موضوع می توان به اصلاح پوست، آب و هوای سرد یا خشک اشاره کرد. در این چگونه چند گام برای محافظت از پوست و روشن شدن پوست تیره خواهید دید.
چگونه
۱
سلول های مرده پوست صورت را اصلاح کنید. اسیدهای لایه بردار به شکل ماسک،
پاک کننده و دیگر درمان های موضعی وجود دارند. قدرت اسیدها متفاوت است؛ آن
اسیدی را انتخاب کنید که برای پوست شما مناسب باشد. لیف یا برس لایه بردار
صورت با پرزها و موهای نرم و صاف، بهترین گزینه است. لیف ها و برس هایی که
موهای زبر داشته باشند، به پوست آسیب زده و ممکن است به منافذ پوست وارد
شوند. لیف یا برسی را انتخاب کنید که نرم باشد تا باعث خارش و زخم پوست
نشود.
۲
پوست را مرطوب نگه دارید. روغن های طبیعی مثل روغن رز، آووکادو و روغن
جوجوبا حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی هستند که برای
پوست مفید هستند. روغن باعث درخشندگی پوست و همچنین تقویت و محافظت از پوست
خواهد شد.
۳
غذاهایی که حاوی روی، فولات، کروم، مس، ویتامین آ، ویتامین ب۱۲، ویتامین
ای و ویتامین سی هستند را در رژیم غذایی خود بیاورید. این ویتامین ها و
مواد معدنی باعث روشن شدن پوست از درون خواهند شد.
۴
اسیدهای چرب کافی را به رژیم غذایی خود وارد سازید تا بدنی سالم و سلول
های سالم پوست داشته باشید. ترکیبی از روغن زیتون، روغن شاهدانه، روغن
نارگیل، روغن دانه کتان و روغن ماهی، که شامل اسیدهای چرب امگا ۳، ۶ و ۹
هستند، بسیار مناسب خواهد بود.